dimecres, 21 de setembre de 2016

Presentació de la Formiga Betsilea

Feminisme, adopció i diversitat. Les meves preocupacions, la meva història.


Formiga Betsilea és un blog que neix el Setembre de 2016 arran de l'assignatura <Usos, possibilitats i límits de les TIC>, matèria cursada a 1r d'Educació Social, a la Universitat de Barcelona (UB). 

Amb aquest blog, a part de la feina que publiqui de la universitat, pretenc professionalitzar la meva pàgina anterior de Facebook <Betsileo Heart*> i seguir compartint materials (recomanacions, experiències, multimèdia, històries, notícies, etcètera) relacionats amb temes de FEMINISME, DIVERSITAT i ADOPCIÓ.

Així doncs, sóc una estudiant catalana d'ètnia betsilea que, en malgaix (l'idioma propi de Madagascar), vol dir "invencible". I aquesta sóc jo, una formigueta que no es rendeix mai i que creu que UN MÓN MÉS JUST I SOLIDARI ÉS POSSIBLE!

Amb un peu a Àfrica i l'altre a Europa, us animo a ser sensibilitzadores socials i a què seguiu aquest projecte per ajudar-me a "arreglar", una mica, la nostra societat.

Gràcies i bona lectura!

* NOTA: L'enllaç a l'antiga pàgina de Facebook deixarà d'estar disponible quan s'hagi completat el traspàs de totes les publicacions aquest nou blog. Disculpin les molèsties.


2 comentaris: