divendres, 14 d’octubre de 2016

TEXT ACADÈMIC 1: Claus per entendre l'educació en el s.XXI


Després d'un mes com a futura educadora social, potser és un bon moment per parlar més d'educació i fer una entrada "menys" social.


Aquí us deixo un text acadèmic que he hagut de fer per a la mateixa assignatura de la qual ha nascut aquest blog: Usos, possibilitats i límits de les TIC. 

De fet, d'això mateix anava la 1a de les 5 conferències a les quals haurem d'assistir al llarg del semestre, Claves para entender la educación en el siglo XXI. Educar en red, que va tenir lloc el passat divendres 7 d'octubre de 2016 al teatre del Campus Mundet de la Universitat de Barcelona.

La xerrada, a càrrec del mateix professor de l'assignatura Antonio R. BARTOLOMÉ PINA, durà 1h45min i presentava 10 aspectes fonamentals per entendre l'educació en aquesta nova era digital i la seva societat de la informació, a la qual ens remeten quan parlem del s.XXI.

Però a mi, l'actual segle també em recorda a aquest gag del Polònia, que el deixaré per aquí per fer l'entrada més divertida! #PENSEM-HI, potser tampoc ens fa tanta gràcia el que diu el nen...

Un segle XXI hauries de passar tu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada