dimarts, 21 de febrer de 2017

THE WOMEN PROJECT, de Carol Rossetti

(Afro)Feminisme, adopció, gènere i diversitat. Les meves preocupacions, la meva història.

En la 1a entrada de Formiga Betsilea, presentava el blog com una tasca de l'assignatura <Usos, possibilitats i límits de les TIC>, matèria cursada durant el primer quatrimestre a 1r d'Educació Social, a la Universitat de Barcelona (UB).  
Amb l'inici del segon quatrimestre, he decidit que aquest blog el mantindré com una pàgina personal però, per manca de temps, no seguiré tan activa... 
De moment, us deixo una entrada que fa temps volia fer:

Em ve de gust compartir algunes de les dones amb les quals m'identifico de "The Women Project", una col·lecció artística de la dissenyadora gràfica i il·lustradora brasilera Carol ROSSETTI. Feu click aquí per a veure el projecte sencerja que el primer enllaç només porta a una selecció personal que he fet per al meu Facebook. 
Tal i com diu la mateixa autora: "Aquest projecte no és exclusiu per a dones, ni només sobre dones, ni sobre totes les dones." 

La meva lluita com a autora de Formiga Betsilea no és només feminista, sinó també contra el racisme, la LGTBI+fòbia i el classicisime (entre d'altres), i això és el que reflexen aquestes imatges: l'empoderament de la dona per alliberar-la d'estereotips diversos.


Espero que us agradin i, sobretot, ajudin en la transformació social!


1 comentari:

  1. M'han agradat molt les il·lustracions d'aquesta noia brasilera. I en el context del seu país, molt interessant!

    ResponElimina